Annons
AnnonsMOOD


Caroline-Sandstrom_1
fr. left to right. Marbrisa Residence in Acapulco Mexico by John Lautner, pic. by Nicholas Alan Cope, pic. by Kyle Thompson, couch, ”Canape Elysees”, Designed by Pierre Paulin, art by David Hockney.

Mjuka former, raka linjer, sol, sand, vatten…

Annons

Just nu inspireras jag av följande element och former och kan inte annat än längta tills vi får ordning här hemma och tills sommaren rundar hörnet! Måndagar är av någon konstig anledning alltid ångestdagar för mig och den här började på sämsta sätt med ett fjärde veterinärsbesök med Bråke. Men ska snart kila iväg till Kampsportslabbet och ett 45 minuters pass som kanske får mina tankar på bättringsväg. Sen i eftermiddag kommer Italienguiden upp. Bilderna var för tunga att ladda upp så nu har jag suttit och förminskat alla i två timmar. Hörs lite senare!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CAROLINE

Caroline Sandström är modechef på tidningen CHIC. I hennes blogg kan du läsa om allt från hennes dagliga inspiration till mode, skönhet, konst och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar