Annons
Annons4 X NEW IN


SaksSpotts_Celine_Caroline_sandstrom-vestiaire collective
När jag är ledig för länge blir jag lätt uttråkad och något som alltid händer då är att jag lyckas klicka hem något. Fick ett fint presentkort på Vestiaire Collective i julklapp (en av mina absoluta favorit sidor att gå in på i princip varje dag) så klickade precis hem de här svarta Céline sneakerserna.

Annons

Sen gick jag in på ännu en favoritsida, Saks Potts, där jag klickade hem tre nya saker. De blåa örhängena, den svarta t-shirten med vitt tryck och den här fina rutiga skjortan. Perfekta additioner till min basgarderob!

On it’s way to my place at the moment. T-shirt, checked shirt and blue earrings from Saks Potts and Céline sneakers from Vestiaire Collective.
 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CAROLINE

Caroline Sandström jobbar som stylist inom mode och inredning samt som kreativ konsult. I hennes blogg kan du läsa om allt från hennes dagliga inspiration till mode, skönhet, konst och inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar