Annons
AnnonsAT HOME 
När jag var hemma hos mamma senast fick jag med mig den här kanske lite annorlunda inredningsdetaljen hem. Eller skulpturen som det ju faktiskt är. Mamma har ärvt den av mina morföräldrar och jag minns än idag att vi lekte med den som barn (hehe).

Annons

Kanske inte helt uppskattat då det inte är en leksak men min mormor var alldeles för snäll för att säga till. Det som är absolut underbarast med den här skulpturen är att den påminner om mormor och morfar och om vår barndom men även att den går att forma lite som man vill. Alla delar i den är nämligen rörliga. Älskar! Just nu ser den till exempel ut såhär och blänker med sin skönhet på golvet i vardagsrummet.

At home! Love this crazy gold sculpture in our living room that I got from mums house who got it from my grandparents.
 
 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CAROLINE

Caroline Sandström är modechef på tidningen CHIC. I hennes blogg kan du läsa om allt från hennes dagliga inspiration till mode, skönhet, konst och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar