Annons
AnnonsBESATT AV VITT


Celine

Jag har gått och blivit smått besatt av vitt på skor men framförallt på väskor. Så jäkla opraktisk färg men så jädrans fin. Vill verkligen ha en större väska likt denna på bilden från Céline. Däremot är jag inte helt med på noterna att slänga upp x-antal tusen för något jag vet kommer bli smutsigt på direkten. Därför slank jag precis in på Mumu, ett svenskt märke som har kanonväskor till ett betydligt mildare pris. Hittade den här liknande varianter vid namn ”Camilla Ivory” och blev så sugen på att slå till. Så snygg ju ihop med skräddad svart rock, kostymbrallor och vita sneakers eller pumps i vår. Får ta mig en funderare där! Btw, hur fina är inte örhängena nedan, också såklart från Céline? Jag som inte ens använder örhängen.

Annons

46i416tbp.39ib_1

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CAROLINE

Caroline Sandström jobbar som stylist inom mode och inredning samt som kreativ konsult. I hennes blogg kan du läsa om allt från hennes dagliga inspiration till mode, skönhet, konst och inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar