Annons
AnnonsBREAKFAST FOR CHAMPIONS


 
 
The_Standard_New_York_Caroline_Sandstrom

 
Just nu önskar jag att jag kunde beställa hem den här äckligt underbara frukostbricka från The Standard som jag gjorde i somras när jag besökte New York senast. Vet ni hur god den är? Magisk! Om, ni bor där någon gång måste ni beställa exakt samma haha.

Annons

Idag ska jag jobba hela dagen så ska banne mig gå ner och unna mig en riktigt jäkla hejdundrande frulle att mumsa på. Hoppas ni får en magisk lördag!

Off to buy some breakfast! Wish I could order this plate though from The Standard. It’s soo freaky good.
 
 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CAROLINE

Caroline Sandström är modechef på tidningen CHIC. I hennes blogg kan du läsa om allt från hennes dagliga inspiration till mode, skönhet, konst och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar