Annons
AnnonsEVERYDAY BAG


By_Malene_Birger_Leather_Tote_Caroline_Sandstrom
Bag//By Malene Birger

 
Jag har letat efter en snygg och rymlig skinnväska ett bra tag nu och – TADA – jag har hittat den. Den här skinntoten är helt perfekt i mina ögon eftersom den rymmer allt från datorn till alla andra prylar man bär med sig under jobbdagen.

Annons

Men det bästa av allt med den är att den rymmer ett ombyte kläder och lite andra nödvändiga saker för den korta jobbresan. Mina andra väskor är antingen för små eller för stora till det syftet så den här storleken har varit saknad i min väskkollektion väldigt länge.

New in. This perfect leather tote from By Malene Birger in the perfect ”in between” size. I will use it for work and for short work trips. It’s really perfect because it fits everything from my computer, to make up and some clothes to change with.
 
 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CAROLINE

Caroline Sandström jobbar som stylist inom mode och inredning samt som kreativ konsult. I hennes blogg kan du läsa om allt från hennes dagliga inspiration till mode, skönhet, konst och inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar