Annons
AnnonsFACE MIST ADDICT


Aesop_BjorkBerries
Face Mist//Björk & Berries ”Deep Forest Face Mist” & Aesop ”Immediate Facial Hydration Spray”.

 
Efter en nästan 12-timmars flight, ett dygn utan sömn, middag och dans och bara 4 timmars sömn inatt haha så känner jag mig rätt grå.

Annons

Men skit i det. Är så taggad på att äntligen vara i LA och som tur är har jag med mig gears som livar upp på ett kick. Jag är ju en så kallad Face Mist addict. Älskar skiten. Så skönt för ansiktet när man är trött eller om man behöver återfukta huden på ett kick. Här är mina två absoluta favoriter som jag bär i olika väskor och varvar.

I’m a real Face Mist addict and here are two of my favourite ones.
 
 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM CAROLINE

Caroline Sandström jobbar som stylist inom mode och inredning samt som kreativ konsult. I hennes blogg kan du läsa om allt från hennes dagliga inspiration till mode, skönhet, konst och inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar