Annons
AnnonsID BRACELET BY STELLA MCCARTNEY


 

Jag har varit sugen på ID armbandet från Stella McCartney ett bra tag nu. I höstas slog jag till på ett liknande armband men som ni ser har det blivit rätt slitet plus att jag lite har stört mig på att de är i tre olika metallfärger. Jag har dessutom absolut inte råd med armbandet från Stella McCartney så kom på att jag kan skapa ett nytt av mitt gamla. Drog in på H&M och köpte guldhalsbandet ni ser på bilden. Ska montera isär det och även mitt gamla armband och sen montera ihop allt till ett nytt, helt i guld. kika in sen så får ni se hur det blev.

Annons

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CAROLINE

Caroline Sandström jobbar som stylist inom mode och inredning samt som kreativ konsult. I hennes blogg kan du läsa om allt från hennes dagliga inspiration till mode, skönhet, konst och inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar