Annons
AnnonsIN LONDON


Caroline_Sandstrom_London
 
Caroline_Sandstrom_London_1
 
För någon vecka sedan var jag ju på en snabbvisit i London i jobb. Har inte hunnit lägga upp en enda bild därifrån men här kommer de första och såhär såg jag ut en av dagarna. Gillar verkligen min nya väska ihop med min gamla skinnpaj från Acne och mina solglasögon från Gucci.

Annons

Gillar generellt svart och brunt ihop.

One day in London wearing bag from Stella McCartney, jeans, Lindex, leather from Acne and sunbuddies from Gucci.
 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CAROLINE

Caroline Sandström jobbar som stylist inom mode och inredning samt som kreativ konsult. I hennes blogg kan du läsa om allt från hennes dagliga inspiration till mode, skönhet, konst och inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar