Annons
Annons



INSPIRATION OF TODAY


 

 

20140108-080106.jpg

 

 

Har hamnat i en så kallad ”jag vet inte vad jag vill ha på mig” period. Om jag tittar in i garderoben (tro mig, jag kan stå flera minuter och bara glo) känns den bara FÖR tråkig och trots att jag har plagg som jag tycker är fina känns det ändå inte rätt väl på. Men om jag skulle fått välja idag hade jag mer än gärna sett ut såhär.

Right now, I feel that I have nothing to wear. If I look into my closets all my clothes look so, so boring. I mean I know what I want to wear but when I put it on, it just doesn’t feels right. But if I could wish for a look today I would be more then happy to wear a similar look like this.

Annons

 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CAROLINE

Caroline Sandström jobbar som stylist inom mode och inredning samt som kreativ konsult. I hennes blogg kan du läsa om allt från hennes dagliga inspiration till mode, skönhet, konst och inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.com



ARKIV



Annons




Annons

Laddar