Annons
AnnonsLAST DAY


StellaMcCartney_Caroline
 
Sista dagen på modeveckan här i Stockholm och snön forsar ner. Ja men typ. Om det inte vore för det ”dåliga” vädret hade jag gärna haft på mig detta. Mina Stella McCartney byxor ihop med min nya topp från Zara som är väldigt fin på och sen den nya modellen ”Doja” i vitt från Eytys (som jag tänkte gå och köpa idag).

Annons

Älskar klumpiga skor. Och dessa kommer vara så snygga i vår!

Wishful outfit of today! My flouncy pants from Stella McCartney togheter with my new top from Zara and the shoes I have an extra eye on at the moment – ”Doja” from Eytys.
 
 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CAROLINE

Caroline Sandström är modechef på tidningen CHIC. I hennes blogg kan du läsa om allt från hennes dagliga inspiration till mode, skönhet, konst och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar