Annons
AnnonsMARC JACOBS PEAR


 
 
Marc_Jacobs_Peat_Parfume

 
Imorgon plåtar jag stilleben hela dagen så just nu är min lägenhet fylld med massa prylar. Älskar verkligen stillebenplåtningar. Detta innebär också att jag just nu besitter vårens parfymnyheter här hemma där jag har hitta en favorit.

Annons

Marc Jacobs nyhet ”Pear”. Jag är egentligen för mer maskulina dofter. Men den här påminner om den iskalla Pigelinglassen man åt på sommaren som femåring vilket framhäver fina minnen jag gärna blir påmind om.

In love with this new scent called ”Pear” from Marc Jacobs. It’s smells like spring and summer.
 
 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CAROLINE

Caroline Sandström är modechef på tidningen CHIC. I hennes blogg kan du läsa om allt från hennes dagliga inspiration till mode, skönhet, konst och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar