Annons
AnnonsMOODBOARD 
När det kommer till ytan är det just precis såhär tankarna går hemma. Mörkt trä, sten, struktur och iögonfallande former är ledorden. Men sen får det absolut inte bli för minimalistiskt. Det gillar man ju inte.

Annons

Så detta är alltså bara inspirationen till själva skalet, sen är det ju insidan som räknas – som i allt och alltid! Just nu har vi en blå/grå hall med inbyggda garderober (sammanlagt 8 dörrar). Vill så gärna byta ut dom till 8 stycken i mörkt trä istället. Antingen Mahogny eller teak. Hade blivit så snyggt ihop med det blåa! Men som med allt, det får ta sin tid! Första prio är som sagt det där matbordet jag babblad om igår.

Here is a moodboard we are following now when we are creating our new home. Stone, wood, structure and conspicuous forms are the leading words.
 
 

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM CAROLINE

Caroline Sandström jobbar som stylist inom mode och inredning samt som kreativ konsult. I hennes blogg kan du läsa om allt från hennes dagliga inspiration till mode, skönhet, konst och inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar