Annons
AnnonsNEW IN


Ellos_Home_H&M
Jag har ju tjatat om en matta länge och i helgen bestämde jag mig för att slå till på den här i rosa från Ellos. Lovar en bild så fort den ligger på golvet här hemma. Vilket förhoppningsvis blir innan jag åker.

Annons

Sen, idag när jag sprang på stan för att plocka kläder till de två modejobben jag ska styla i LA lyckades jag även springa på bomberjackan från H&M, den sista de hade och i rätt storlek. Så var tvungen att haffa den till mig själv. Åker nog på väldigt snart så då får ni se den på. Men älskar den redan! Kanske eventuellt måste klicka hem de här kuddarna också i ljust blått/grått och linne. Så fina!

New in. This pink wool rug from Ellos Home and this silk bomberjacket from H&M.
 
 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CAROLINE

Caroline Sandström jobbar som stylist inom mode och inredning samt som kreativ konsult. I hennes blogg kan du läsa om allt från hennes dagliga inspiration till mode, skönhet, konst och inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar