Annons
AnnonsNEW IN – DECOTIQUE SOFA


 
Soffa_Royal_Design_2
 
Soffa_Royal_Design_1
 
Är helt kär i mina nya soffor från Decotique döpta till ”Le Grand Air” som jag fick hem precis innan jul. Hade inte provsuttit de innan då jag beställde dom från Royaldesign.se men blev som tur positivt överraskad.

Annons

Herregud vad sköna det är. Har redan x antal ”jag råkade somna i soffan” timmar här. Gillar också att de är i linne som tillåter dom att bli skrynkliga och att det blev så fint att blanda kuddarna som tillhör med mina gråa linnekuddar från H&M Home.
 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CAROLINE

Caroline Sandström jobbar som stylist inom mode och inredning samt som kreativ konsult. I hennes blogg kan du läsa om allt från hennes dagliga inspiration till mode, skönhet, konst och inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar