Annons
AnnonsNEW IN – KNOT BAG FROM MCCARTNEY


StellaMcCartney_Bag
 
Ok, jag kunde inte motstå den här väskan i fredags. Jag brukar i vanliga fall inte vara en spontanshoppar. Utan brukar alltid tänka igenom mina köp. Men ibland får man feeling och ja, då är det bara att köra tycker jag.

Annons

Finns ju ingen bättre känsla. Så såhär fick det bli och jag ångrar det inte en sekund.

Well, hello you knotted new bag from Stella McCartney. We will have a lot of fun togheter this summer. For sure.
 

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM CAROLINE

Caroline Sandström jobbar som stylist inom mode och inredning samt som kreativ konsult. I hennes blogg kan du läsa om allt från hennes dagliga inspiration till mode, skönhet, konst och inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar