Annons
AnnonsON MY MIND


 
Moodboard2

 
Det beror nog på kylan men just nu är jag besatt i allt som är grönt och som kommer i en form av en blomma. Yes, ni har sett den förut, och ni kommer förmodligen få se den om och om igen.

Annons

Kan. Inte. Släppa. Min. Gucci. Väska. I. Den. Här. Rosa. Färgen! Håller med Hanna – vill också ha det här bordet… ”Courage” ett print jag gärna spikar på väggen hemma i största storlek. Mina nycklar repar sönder allt jag har så funderar på att slå till på den här nyckelpouchen från Loewe. Jag älskar – alltså verkligen älskar – slip-ins och dessa från Gucci var ju bara för fina. Kan även tänka mig att de dessutom är ännu finare på i verkligheten.

On my mind… Flowers and everything thats green. My Gucci bag but in pink. This wood table I saw at Hannas blog. This ”Courage” print on my wall in biggest size possible. The leather key-pouch from Loewe. Tha must have slip-ins next season from Gucci. Yummie!
 
 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM CAROLINE

Caroline Sandström jobbar som stylist inom mode och inredning samt som kreativ konsult. I hennes blogg kan du läsa om allt från hennes dagliga inspiration till mode, skönhet, konst och inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar