Annons
AnnonsON MY MIND


On_My_Mind_Caroline_Sandstrom1
 
Just nu är jag lite extra sugen på just detta. Älskar Ellerys AW16 kollektion och skulle inte direkt tacka nej till den där kavajen. Eller hela looken för den delen. Är ju helt kär i mina t-shirts i linne från Zara jag tipsade om igår och behöver nog köpa på mig ett gäng till.

Annons

Älskar den här soffan i vinrött från Meli Meli. Om jag hade haft ett extra rum och pengarna hade jag gärna slagit till!

On my mind at the momnet! Ellery FW16, the linnen t-shirts from Zara and this beautiful velvet couch from Meli Meli.
 
 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CAROLINE

Caroline Sandström är modechef på tidningen CHIC. I hennes blogg kan du läsa om allt från hennes dagliga inspiration till mode, skönhet, konst och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar