Annons
AnnonsONE WEEK AGO


Caroline_Sandstrom2
 
Caroline_Sandstrom1
Bag, Mulberry, Sneakers, Céline, Jeans, Zara, Jacket, Sandro Paris.

 
My look one week ago wearing shoes from Céline, jeans from Zara, bag from Mulberry and jacket from Sandro Paris.

För en vecka sedan såg jag ut såhär. Här skymtar ni även min nya väska som jag skrev om här men som jag helt glömt bort att visa. Är helt kär i väskfan då den går att bära både på axeln och som cross-over väska. Sen rymmer den min dator helt perfekt vilket var en av anledningarna till att jag köpte den.
 
 
Follow me on Instagram

Annons
TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM CAROLINE

Caroline Sandström jobbar som stylist inom mode och inredning samt som kreativ konsult. I hennes blogg kan du läsa om allt från hennes dagliga inspiration till mode, skönhet, konst och inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar