Annons
AnnonsWARDROBE SAVIOR


 

 

Rodebjer

 

 

Jag snackar ju generellt ganska mycket om bas-plagg och letar alltid efter de perfekta ”alla dar i veckan” plaggen. Jag vet inte hur många operfekta t-shirts jag har hemma men de som är perfekta kan jag räkna på en hand. Igår hittade jag en ny till min samling inne på Rodebjer som jag saknat i min t-shirt-garderob. Det är ju lite svårt att se här hur den sitter på men jag kan berätta att den sitter helt perfekt. Urringningen är precis lagom, den är något tightare, lagom genomskinlig och till det bästa – något längre i ärmen. Men förutom den klockrena passformen står t-shirten för något ännu viktigare. Detta är nämligen ett samarbete Rodebjer har gjort tillsammans med Röda Korsets Ungdoms Förbund där 10 % av 599 kr oavkortat går till flyktingbarn i Stockholm som behöver hjälp. Fint. Så om ni letar efter en snygg t-shirten och samtidigt vill göra en god gärning tycker jag ni ska slå till. Samarbetet pågår till mitten av mars.

Love my new perfect wardrobe savior I found at Rodebjer yesterday. It has slightly longer arms which I love, it has the perfect fit and it’s made of the softest fabric.

Annons

 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CAROLINE

Caroline Sandström jobbar som stylist inom mode och inredning samt som kreativ konsult. I hennes blogg kan du läsa om allt från hennes dagliga inspiration till mode, skönhet, konst och inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar