Annons
AnnonsRECENTLY ON INSTAGRAM


Patent leather trench/Mango. Bags/Attico. Favourite hotel in Morocco.
 
En vecka går lika fort som en dag numera. Ja eller det känns så! Hade det hur lugnt som helst på jobbet efter semestern i någon vecka men sen samma dag damp det ner två reklamjobb i inkorgen.

Annons

Har i och med det haft otroligt mycket att göra det senaste veckorna vilket har gjort att bloggen kommit lite i andra hand. Hatar egentligen det men efter en 14-timmar lång dag är man inte jättesugen på att jobba lite till.
 
Däremot så lyckas jag alltid uppdatera min Instagram på stories som inlägg under dagen så om ni vill följa med mer där hittar ni mig på @carolinesandstrom_ . Den kommande veckan har jag lite lugnare på jobber, iaf som det ser ut idag. Så väntar er massa uppdateringar här! Nu, svara på alla mail i mailkorgen som jag ligger efter med!

When I’m not here I’m at Instagram and if you are not following me there, and want to, you find me here, @carolinesandstrom_
 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CAROLINE

Caroline Sandström jobbar som stylist inom mode och inredning samt som kreativ konsult. I hennes blogg kan du läsa om allt från hennes dagliga inspiration till mode, skönhet, konst och inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar