Annons
AnnonsTHE APARTMENT BY MOUCHESom ni vet sedan tidigare älskar jag ju butiken Mouche där jag bland annat shoppat de här skorna från Veja. Och som jag typ bär varje dag! Jag tar mig alltid ett kik här inför kommande stylinguppdrag men även fysiskt när jag är på besök i Göteborg.

Annons

Fick ett fint mail av tjejerna som jobbar där om att de nu ändrar hela sitt koncept där ännu mer märken kommer trängas med utvalda exklusiva produkter, konst och inredning. Så spännande! I och med detta rensar de även ut sitt nuvarande sortiment (allt utom vintagedelen) och jag har fått den stora äran att erbjudandet er 40% på allt de kommande 48H genom att använda koden Vårrensning. Härligt, eller hur? Happy shopping!
 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CAROLINE

Caroline Sandström jobbar som stylist inom mode och inredning samt som kreativ konsult. I hennes blogg kan du läsa om allt från hennes dagliga inspiration till mode, skönhet, konst och inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar