Annons
AnnonsTHE SUMMER DRESS


FilippaK_Caroline_Sandstrom
 
Imorgon kväll åker jag till Rom på semester i tre dagar (!!!) och en klänning som kommer få följa med på resan är den här från Filippa K. Som ni ju sedan det här inlägget vet har jag helt gått och kärat ner mig i den här enklare varianten av en halterneck klänning.

Annons

Jag tycker siluetten är så fin och framförallt så skönt samtidigt som den inte känns för slapp. Är riktigt sugen på den här också till ett kommande bröllop jag ska på. Så fin i satin och ljusblått!

New in – dress from Filippa K.
 
 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CAROLINE

Caroline Sandström jobbar som stylist inom mode och inredning samt som kreativ konsult. I hennes blogg kan du läsa om allt från hennes dagliga inspiration till mode, skönhet, konst och inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar