Annons
AnnonsNEW FAVOURITE


Tictail
 
För några veckor sedan var jag på en middag med Tictail. Jag har tidigare vetat om vad det är för företag men aldrig riktigt spanat in hemsidan. Men oj vad mycket det finns. Jag gillar ju när saker samlas på samma plats – allt från inredning till mode.

Annons

Vilket det gör här. Och att man sen kan ”gilla” de saker man gillar som sedan sparas i ens profil (om nu vill följa min heter jag @carolinesandstrom). SÅ borde verkligen alla sidor ha. För ibland vill man ju bara in och kika för att sen några dagar senare kankse slå till, och då är det så ”jobbigt” att leta upp produkten igen. Ett litet torsdagstips bara!

I really like tictail.com where you find a lot of good stuff. Like these above! You find me if you want to follow at @carolinesandstrom.
 
 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CAROLINE

Caroline Sandström jobbar som stylist inom mode och inredning samt som kreativ konsult. I hennes blogg kan du läsa om allt från hennes dagliga inspiration till mode, skönhet, konst och inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar