Annons
AnnonsVECKANS AUKTIONERNy vecka och nya fynd på de olika auktionshusen och här kommer några av mina personliga favoriter just nu.
 
Tycker verkligen det här annorlunda stenhandfatet är helt fantastiskt och just nu hittar ni det här hos Lauritz. Bruno Mathssons klassiska modell ”Jetson” för Dux kommer alltid vara aktuell och den här färgen i mörkblått är ju bara för fin och unik. Skulle inte direkt banga. Synd bara att de inte passar hemma hos oss. Det här soffbordet var ju riktigt fint tycker jag. Har helt snöat in mig på mer beige natursten. Tycker det är så snyggt! En klassisk marockans matta i den här storleken 300×220 cm hade varit perfekt i vårt vardagsrum! Älskar den här fåtöljen i svart men wow vad den även är fin i vitt! Från Marcel Breuer.
 

Annons
TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CAROLINE

Caroline Sandström jobbar som stylist inom mode och inredning samt som kreativ konsult. I hennes blogg kan du läsa om allt från hennes dagliga inspiration till mode, skönhet, konst och inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar